вторник, 28 октомври 2014 г.

Творчеството на Фея

4-5 листа манголд, без стъбло
2 шепи бейби спанак
2 шепи млади грахови шушулки (snow peas), без дръжки
1 стрък пресен чесън
3-4 репички
1-2 с.л. накълцан магданоз
200 гр. шунка
сок от 1 лимон
1 с.л. зехтин
щипка хималайска сол

Нарежете манголда на парчета с размер една хапка (аз използвах кухненски ножици) и ги сложете в купа.
Махнете стърчащите стъбълца на бейби спанака и го добавете към манголда.
Начупете шушулките на 2 и ги сложете в купата.
Нарежете шунката на парченца като за една хапка, накълцайте чесъна, нарежете почистените репички. Добавете всичко това в купата.
Подправете с магданоза и овкусете. Разбъркайте и сервирайте.

Автор: Фея

Няма коментари:

Публикуване на коментар